Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για τη MediaMarkt στην Ελλάδα, ήρθαν τα Public + Home

*
Έχουν περάσει 18 χρόνια από τη στιγμή που η MediaMarkt ήρθε στην Ελλάδα και πλέον αποτελεί παρελθόν, αφού όλα τα καταστήματά της μετατρέπονται σε Public + Home. Η Public υπενθυμίζεται πως εξαγόρασε το ελληνικό κομμάτι της MediaMarkt και για καιρό οι δύο αλυσίδες «έτρεχαν» υπό το ίδιο καθεστώς, έχοντας όμως ακόμη και ανταγωνισμό μεταξύ τους, διπλοκάλυψη σε προϊόντα κτλ. Έτσι, η Public ανακοίνωσε πως μετατρέπει όλα τα καταστήματα MediaMarkt σε Public + Home, «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά τον χαρακτήρα των χώρων που θα εμπορεύονται λευκές συσκευές και προϊόντα σπιτιών. Τα καταστήματα της MediaMarkt σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Ρόδο έχουν ήδη αλλάξει ονομασία και έτσι θα μετατραπούν και τα 13 μεγάλα καταστήματα της γερμανικής εταιρείας. To κομμάτι των προσφορών της MediaMarkt θα «τρέχει» από τα καταστήματα Public + Home, ενώ ήδη οι εγεγγραμμένοι στο newsletter της MediaMarkt έχουν αρχίσει να λαμβάνουν σχετικές ειδοποιήσεις από το Public.gr. Οι 530 υπάλληλοι των καταστημάτων της MediaMarkt περνούν στην εποχή Public + Home.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*