Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To FBI κατηγορεί trader της Goldman Sachs για διαρροή πληροφοριών μέσω του Xbox 360!

*
Μια νέα απίθανη υπόθεση που σχετίζεται (με κάποιο τρόπο) με τα videogames ήρθε στη δημοσιότητα και αφορά έναν trader της Goldman Sachs και το FBI. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο κατηγορητήριο, ο πρώην αναλυτής της εταιρείας στον τομέα του insider trading, χρησιμοποίησε τις δυνατότητες chat του Xbox 360 για να μεταφέρει απόρρητες πληροφορίες σε φίλο του! Η παρέα κατάφερε με αυτόν τον τρόπο να βγάλει πάνω από 400 χιλιάδες δολάρια, ενώ ο trader καθησύχαζε τους φίλους του ότι δεν μπορούν να τους ανακαλύψουν μέσω του chat της κονσόλας. Ο κατηγορούμενος Anthony Viggiano κατηγορείται από τις 28 Σεπτεμβρίου μαζί με τον φίλο του Christopher Salamone για απάτη, με τον δεύτερο να έχει ήδη παραδεχτεί τις πράξεις του. Οι δυο τους είναι φίλοι από παιδιά και ο Salamone αγόρασε πέρσι μετοχές εταιρειών όπως οι Maxar Technologies, Atlas Technical Consultant και Syneous Health, μετά από σχετική ενημέρωση του Viggiano. Δεν είναι ξεκάθαρο από την υπόθεση αν οι δύο φίλοι έπαιζαν παράλληλα και στα Xbox 360 τους εν έτη 2022, αλλά χρησιμοποίησαν παλιότερα συστήματα με την ελπίδα ότι δεν θα μπορούν αυτές οι επαφές να εντοπιστούν.

Πηγή εικόνας: Kotaku 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*