Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Squid Game γίνεται κανονικό reality επιβίωσης με απίστευτο χρηματικό έπαθλο (video)!

*
Το Netflix ανακοίνωσε πρόσφατα τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων για την πετυχημένη σειρά Squid Game (Το παιχνίδι του καλαμαριού), αλλά φαίνεται πως δεν θα σταματήσει εκεί. Η πλατφόρμα streaming ανακοίνωσε ένα κανονικό ριάλιτι επιβίωσης που θα βασίζεται στην κορεατική σειρά (χωρίς τους θανάτους για όσους χάνουν) με τίτλο Squid Game: The Challenge. Τα 10 επεισόδια του πρώτου κύκλου θα προσκαλέσουν 456 παίκτες να ανταγωνιστούν σε διάφορα min0-games που θα έχουν εμπνευστεί από τα όσα είδαμε ήδη. Ο νικητής θα λάβει το εξωπραγματικό ποσό των 4.56 εκατομμυρίων δολαρίων και ήδη έχουν ξεκινήσει τα castings για αγγλόφωνους παίκτες από όλο τον κόσμο. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν από τη Μεγάλη Βρετανία και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα προβληθεί. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να δεσμευτούν πως μπορούν να αφιερώσουν 4 εβδομάδες στις αρχές του 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*