Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Twitch απολύει το 35% του προσωπικού του!

*
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Unity για σημαντική μείωση του προσωπικού και απολύσεις 1800 εργαζομένων, το Twitch προχωράει κι αυτό σε ανάλογη κίνηση. Η εταιρεία της δημοφιλούς πλατφόρμας video streaming θα απολύσει 500 εργαζόμενους μέσα στην εβδομάδα, όπως αναφέρει το Bloomberg και δημοσιογράφος με καλά πληροφορημένες πηγές.

Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν από ώρα σε ώρα (ίσως και να έχουν γίνει όταν θα διαβάζετε αυτές τις γραμμές). Το Twitch αρνήθηκε προς το παρόν να σχολιάσει το ρεπορτάζ, τη στιγμή που βρίσκεται για ένατη συνεχόμενη χρονιά (από τη στιγμή που το εξαγόρασε η Amazon έναντι 970 εκατομμυρίων δολαρίων) χωρίς να καταγράψει κέρδη.


Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά και τις απολύσεις που έχει ανακοινώσει η Amazon από πέρσι. Τον Μάρτιο, πάνω από 400 εργαζόμενοί της έχασαν τη θέση τους, ενώ περαιτέρω μειώσεις προσωπικού ανακοινώθηκαν τον Οκτώβριο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*