Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Twitch διακόπτει τη λειτουργία του στη Ν. Κορέα

*
Το Twitch ανακοίνωσε πως διακόπτει την λειτουργία του στη Νότια Κορέα στα τέλη Φεβρουαρίου του 2024. Η αιτία αυτής της απόφασης είναι τα υψηλά κόστη λειτουργίας στη χώρα και φιλοξένησε στο blog του μια δήλωση του CEO της πλατφόρμας, Dan Clancy. Η εταιρεία σημειώνει πως θα βοηθήσει τους streamers που ζουν και εργάζονται στην χώρα να κάνουν τη μετάβαση σε μια εναλλακτική λύση, ενώ τόνισε πως η απόφαση αυτή που πάρθηκε ήταν ιδιαίτερα δύσκολη.

Όπως αποκαλύπτεται, το Twitch λειτουργούσε με χασούρα στην χώρα, όπου και τα κόστη των δικτύων είναι 10 φορές μεγαλύτερα από τις περισσότερες άλλες χώρες. Μάλιστα, αναφέρεται πως έγιναν και ιδιαίτερες προσπάθειες για να μειωθούν αυτά αρκετά (μειώνοντας ακόμη και την μέγιστη έξοδο εικόνας στα επίπεδα του 720p), αλλά δεν απέδωσαν.


Στις 27 Φεβρουαρίου 2024, όσοι streamers έχουν ορίσει ως χώρα διαμονής τους τη Ν. Κορέα θα χάσουν τη δυνατότητα εμπορικής εκμετάλλευσης του περιεχομένου τους, ενώ θα ακυρωθούν και όλες οι ενεργές συνδρομές τους. Η τελευταία πληρωμή τους θα γίνει από το Twitch στις 16 Μαρτίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*