Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Twitch φέρνει stories στο mobile app του

*
To Twitch είναι μία ακόμη υπηρεσία που λανσάρει μηχανισμό Stories και μάλιστα τα φέρνει στην mobile εφαρμογή του. Η ανακοίνωσή τους έγινε στο πλαίσιο του TwitchCon Paris και θα λειτουργεί όπως τα υπόλοιπα social media, με τους δημιουργούς να μπορούν να δημοσιεύουν πιο σύντομο περιεχόμενο για τους followers τους, όπως πχ. μια ενημέρωση για το πότε θα κάνουν live. Τα stories θα εμφανίζονται στο επάνω μέρος της σελίδας Following και σε πρώτη φάση θα δημιουργούνται μόνο από Partners και Συνεργάτες του Twitch που έχουν κάνει live αναμετάδοση τουλάχιστον μια φορά τις τελευταίες 30 ημέρες.

Τα stories μπορούν να είναι εικόνες, clips ή κάτι άλλο και θα λήγουν/εξαφανίζονται μετά από 48 ώρες με υποστήριξη για push notifications. Οι δημιουργοί τους θα έχουν ακόμη πρόσβαση σε εργαλεία στατιστικών και όσοι δημιουργοί έχουν τουλάχιστον 30 subscribers θα μπορούν να αναρτήσουν stories μόνο για αυτούς. Τα Stories ακολουθούν την προσθήκη του Discovery Feed στο app του Twitch, που επίσης ανακοινώθηκε στο TwitchCon Paris. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*