Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το X γέμισε γυμνές φωτογραφίες της Taylor Swift φτιαγμένες από ΑΙ και ακολούθησε ο κακός χαμός

*
Είναι βέβαιο ότι το ΑΙ θα μας απασχολήσει και στο θέμα του γυμνού και η Taylor Swift ήταν ένα από τα θύματα των τελευταίων ημερών στο X/Twitter. Μία σειρά από φωτογραφίες που την δείχνουν γυμνή, αλλά έχουν φτιαχτεί με τη βοήθεια του ΑΙ, έκαναν την εμφάνισή τους στην πλατφόρμα του Elon Mask και πλέον έχει ξεκινήσει ένα ντόμινο εξελίξεων.

Τις τελευταίες ώρες όλες οι αναζητήσεις για την Swift οδηγούν σε μήνυμα λάθους και όπως επιβεβαίωσε ο επικεφαλής λειτουργίας του X, Joe Benarroch, αυτό έγινε προσωρινά για να προστατευτεί η καλλιτέχνιδα και να αντιμετωπιστεί άμεσα το ζήτημα.


Οι φωτογραφίες είχαν τις αντίστοιχες αναφορές από fans της, ωστόσο η αντίδραση του Χ ήταν σε πρώτη φάση πολύ αργή. Ένα post, μάλιστα, φαίνεται πως έφτασε τα 45 εκατομμύρια views! Το Χ δήλωσε σε νέο του “τιτίβισμα” πως η δημοσίευση γυμνού απαγορεύεται και δεν θα υπάρξει καμία έκπτωση στις αντιδράσεις. Το υλικό προήλθε από ένα γνωστό group του Telegram που ειδικεύεται στις δημιουργίες με ΑΙ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*