Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Χ (πρώην Twitter) αρχίζει να χρεώνει και την απλή χρήση!

*
Το X (πρώην Twitter) αλλάζει για πάντα και μετά τις προσπάθειες να βγάλει χρήματα από το X Premium (πρώην Twitter Blue), η εταιρεία θέλει να βγάλει χρήματα και από τους απλούς χρήστες! Όπως ανακοίνωσε, σε συγκεκριμένες αγορές οι νέοι χρήστες θα πρέπει να πληρώνουν 1 δολάριο για να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες, όπως τα ποσταρίσματα, τις απαντήσεις, τη δημιουργία λίστας και τα retweets. Αυτή θα είναι και η πρώτη απόπειρα κοινωνικού δικτύου να χρεώνει για τις βασικές λειτουργίες, τη στιγμή που ταυτόχρονα εμφανίζει διαφημιστικά μηνύματα. Η χρέωση θα είναι ετήσια και όσοι δεν την αποδεχτούν θα πρέπει να περιοριστούν απλά και μόνο στις αναγνώσεις αναρτήσεων άλλων χρηστών, χωρίς καμία δυνατότητα αλληλεπίδρασης. Η εταιρεία του Μασκ από την πλευρά της σημειώνει πως ο λόγος αυτής της απόφασης είναι να μειωθούν τα bot accounts και να καταπολεμηθούν οι spammers. Οι πρώτες δύο χώρες που θα εφαρμοστεί αυτό το μέτρο είναι η Νέα Ζηλανδία και οι Φιλιππίνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*