Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Xbox ανακοίνωσε τη χορηγική του συνεργασία με την Alpine F1 Team (video)

*
Το Xbox μπαίνει στο χώρο της σημερινής F1, καθώς ανακοίνωσε τη χορηγική του συνεργασία με την Alpine F1 Team! Το Xbox θα είναι επίσημος console partner της ομάδας, παράλληλα με τη χορηγία της Microsoft που ήδη «τρέχει». Η Alpine F1 Team (πρώην Renault F1) έχει χορηγία της Microsoft εδώ και καιρό και πέραν του λογοτύπου της «μαμάς εταιρείας», στους επόμενους αγώνες θα βλέπουμε και αυτά του Xbox και του Game Pass σε συγκεκριμένα σημεία των μονοθεσίων και των υπολοίπων χώρων των events. Η ανακοίνωση της συνεργασίας έγινε από τα social media των δύο εταιρειών, ενώ η Alpine εξέδωσε και ένα σχετικό δελτίο Τύπου. Στα κανάλια του Xbox ανέβηκε το παρακάτω video που είναι μεν εντυπωσιακό, αλλά δεν μας βοηθάει ιδιαίτερα να ξέρουμε που να εστιάσουμε στην επόμενη μετάδοση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*