Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Xbox αντικαθιστά το Rewards App με κάτι πιο σύγχρονο

*
Όπως φαίνεται, το Xbox Rewards app θα κλείσει σύντομα, καθώς η Microsoft έχει πλάνα για μια πιο λογική και σύγχρονη λύση. Τα νέα ήρθαν στη δημοσιότητα από τον δημοσιογράφο Idle Sloth και σύμφωνα με ανάρτησή του στο X (Twitter), ένας Βραζιλιάνος άνοιξε το Xbox Rewards app και έλαβε αν μήνυμα σχετικά με τις εξελίξεις. Το app φαίνεται πως αντικαθίσταται από ένα Rewards Hub που θα επιτρέπει στους παίκτες να κερδίζουν και να ξεκλειδώνουν τις επιβραβεύσεις τους χωρίς να «τρέχουν» μια διαφορετική εφαρμογή.

«Ξαναφτιάξαμε, απλοποιήσαμε και ενσωματώσαμε την εμπειρία Rewards στο Xbox για να το ενοποιήσουμε με το gameplay και τις δραστηριότητες που αγαπούν οι παίκτες. ΜΕ το νέο Rewards Hub στο Xbox, δεν θα απαιτούνται πλέον διαφορετικές εφαρμογές για να κερδίσετε ή να ξεκλειδώσετε τους πόντους επιβράβευσης στο Xbox. Από τον Δεκέμβριο του 2023, δεν θα εμφανίζουμε προσφορές στο Microsoft Rewards app στο Xbox και θα εστιάσουμε σε νέες δραστηριότητες στο νέο Rewards Hub. Τα Rewards του Xbox θα παραμείνουν μέρος των Microsoft Rewards και κάθε πόντος που θα κερδίζετε θα συνεχίσει να συνδυάζεται με πόντους από άλλα μέρη του προγράμματος», αναφέρει -μεταξύ άλλων- το μήνυμα που του εμφανίστηκε στην οθόνη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*