Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το YouTube αρχίζει να γίνεται πιο αργό αν χρησιμοποιείτε ad blocker

*
Η μάχη της Google και του YouTube με τους χρήστες που χρησιμοποιούν ad blocker συνεχίζεται. Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του εξωτερικού, το YouTube αρχίζει να ανταποκρίνεται πολύ πιο αργά στις περιπτώσεις χρηστών που χρησιμοποιούν κάποιο πρόγραμμα που μπλοκάρει τις διαφημίσεις, καταστρέφοντάς τους έτσι την εμπειρία.

Μάλιστα, αναφέρεται πως στον κώδικα του YouTube εντοπίστηκε μια εντολή που ουσιαστικά αργεί το buffering στα videos και έτσι δεν φορτώνει όσο γρήγορα θα περίμενε κανείς.


Η μάχη του YouTube με όσους παρακάμπτουν τις διαφημίσεις χωρίς να είναι συνδρομητές στο YouTube Premium ξεκίνησε από πέρσι με την υπηρεσία να ενημερώνει τους χρήστες πως μια τέτοια επιλογή δεν επιτρέπεται και πως η μόνη τους λύση να μην βλέπουν διαφημίσεις είναι η εγγραφή στη συνδρομητική υπηρεσία.

Όπως είναι λογικό, οι χρήστες συνεχίζουν να αντιδρούν και να ψάχνουν εναλλακτικές. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*