Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το YouTube δεν «σερβίρει» πλέον videos αν εντοπίζει ad blocker

*
Η πληθώρα διαφημίσεων του YouTube έχει οδηγήσει αρκετούς χρήστες στην εγκατάσταση ad blocker, αλλά φαίνεται πως η πλατφόρμα αρχίζει και επίσημα πόλεμο κατά της διαδικασίας αυτής. Αν και πριν μερικούς μήνες εμφανίστηκε δοκιμαστικά, πλέον τίθεται επίσημα σε εφαρμογή το νέο πλάνο της Google για να οδηγήσει περισσότερους χρήστες στο YouTube Premium (όπου και τα videos προσφέρονται χωρίς διαφημίσεις). Η εταιρεία αποκάλυψε πως πλέον, όταν ο player εντοπίζει ad blocker δεν θα «σερβίρει» περιεχόμενο και θα εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα στους χρήστες.



Ο επικεφαλής επικοινωνίας του YouTube Christopher Lawton επιβεβαίωσε την εξέλιξη και σημείωσε πως «η χρήση ad blocker είναι παραβίαση των όρων χρήσης της πλατφόρμας. Οι διαφημίσεις στηρίζουν το οικοσύστημα των δημιουργών και επιτρέπουν σε δισεκατομμύρια κόσμου να έχει πρόσβαση από τα αγαπημένα του κανάλια δωρεάν». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*