Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το YouTube κήρυξε τον πόλεμο στα ad blockers

*
Αν είστε ένας μέσος λάτρης της τεχνολογίας του Internet, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες είτε να χρησιμοποιείτε κάποιο ad block στο YouTube, είτε να πληρώνετε για το Premium tier, που δεν έχει διαφημίσεις. Πλέον η Google αναζητά τρόπους να περιορίσει τη χρήση της πρώτης επιλογής, καθώς μειώνει τα κέρδη της πλατφόρμας της. Το YouTube επιβεβαίωσε ότι δοκιμάζει έναν κανονισμό τριών σημείων για τα ad blockers.

Εκπρόσωπος της εταιρείας είπε ότι το YouTube "πραγματοποιεί ένα μικρό πείραμα" παγκοσμίως παροτρύνοντας τους χρήστες να απενεργοποιήσουν τον αποκλεισμό διαφημίσεων όταν παρακολουθούν videos στον ιστότοπο. Σε "ορισμένες ακραίες περιπτώσεις" όπου οι άνθρωποι αγνοούν το μήνυμα, λαμβάνουν προσωρινή απαγόρευση αναπαραγωγής. Η απενεργοποίηση της αναπαραγωγής video θα ισχύει μόνο όταν ο χρήστης αγνοεί επανειλημμένα την προτροπή.


Το YouTube μας υπενθυμίζει ότι ο εντοπισμός προγραμμάτων αποκλεισμού διαφημίσεων δεν είναι κάτι νέο και η πολιτική της πλατφόρμας είναι αυστηρή ενάντια στη χρήση ad blockers. Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία αρχίζει να επιβάλλει τέτοιους τους κανόνες. Φυσικά, ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να τιμωρηθούν με αποκλεισμό κατά λάθος. Για αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχει ένας σύνδεσμος στο μήνυμα για σχόλια από πλευράς των χρηστών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*