Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρομερά προβλήματα και σήμερα στον ANT1+ και στην μετάδοση των αγώνων του Μουντιάλ

*
Τραγική συνεχίζει να είναι η κατάσταση της εφαρμογής για την πλατφόρμα ANT1+, η οποία μετά την αδυναμία μετάδοσης του πρώτου αγώνα που είχε προγραμματίσει για την πρεμιέρα του Μουντιάλ, συνεχίζει να δυσλειτουργεί. Όπως παρατηρούν και πάλι οι συνδρομητές που πλήρωσαν για να δουν την μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση στο Κατάρ, υπάρχουν συνεχώς αποσυνδέσεις και απώλεια του σήματος ροής, με αποτέλεσμα να βλέπουν απλά μια μαύρη εικόνα στην οθόνη του τηλεφώνου, του tablet και της τηλεόρασής τους.



Όπως είναι λογικό, το #Ant1Plus είναι για άλλη μια φορά trending topic στο Twitter με τους χρήστες να είναι έξαλλοι. Ας ελπίσουμε ότι μέχρι τις επόμενες μεταδόσεις θα έχουν λυθεί τα προβλήματα, τα οποία ωστόσο θα έπρεπε να έχουν προβλεφθεί και ελεγχθεί εξονυχιστικά ενόψει ενός τόσο σημαντικού αθλητικού γεγονότος.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*