Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

what.ever: Gen9 - Γνωριμία με το Xbox Series X

*
Ο Μάνος Βέζος αναλύει τα δεδομένα για το Xbox Series X, μέσα από το νέο podcast what.ever.

Tην προηγούμενη φορά το θέμα ήταν η γενική κατεύθυνση που φαίνεται να παίρνει, σε τεχνικό επίπεδο πάντα, η γενιά που έρχεται αλλά και το πόσο σημαντική αναμένεται να αποδειχθεί αυτή.


Σειρά παίρνει η περίπτωση του Xbox Series X. Ποια είναι η κεντρική ιδέα πίσω από το design; Ποιοι είναι οι βασικοί πυλώνες και τι σημαίνουν; Το θέμα δεν είναι απλά το τρίπτυχο CPU/GPU/SSD όπως θα διαπιστώσετε, για αυτό και το μισό επεισόδιο ασχολείται με... άλλα πράγματα.

Δεν είναι επεισόδιο για κόντρες (spoiler: αυτά μένουν για άλλο επεισόδιο) αλλά για κατανόηση μιας πλατφόρμας που θα μας απασχολεί για χρόνια και κάποιων επιλογών που έγιναν προ ετών πια, προκειμένου να φτάσουμε να είναι αυτό που φαίνεται πως θα είναι το Xbox Series X.

what.ever: Gen9 – Γνωριμία με το Xbox Series X
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*