Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χρήστος Κόγιας και DreamGreek εξηγούν πως σκοτώθηκε ο TikToker Τζάνε (video)

*
Την περασμένη εβδομάδα, ένα ταξίδι στην Ιταλία έφερε το θάνατο για τον TikToker Τζάνε και οι δύο φίλοι του Χρήστος Κόγιας και DreamGreek εξηγούν τι ακριβώς συνέβη. Ο 23χρονος ταξίδεψε με την παρέα αυτή στην περιοχή της Καλαβρίας και σε μια περιοχή που έχει ερημωθεί μετά από φυσικές καταστροφές που την έπληξαν τη δεκαετία του 70. Όπως περιγράφεται, ο Tzane βγήκε σε ένα μπαλκόνι χωρίς κάγκελα και χωρίς να κοιτάξει, το ένα του πόδι βρέθηκε στο κενό και αυτός στο γκρεμό, όπου και πέθανε ακαριαία. Τα δύο παιδιά σημειώνουν πως δεν υπήρχε στόχος για κάποιο challenge ούτε κάτι ακραίο.



Ο Κόγιας σημειώνει πως είδε πρώτος το σημείο, επέστρεψε και είδε τον Tzane να κοιτά κάτω, να πατάει το δεξί του πόδι στο τσιμέντο και με το αριστερό να γλιστράει και να πέφτει στο κενό. Ο DreamGreek αναφέρει πως πήραν τηλέφωνο το 112 και ήρθαν οι διασώστες, αλλά τους ανέφεραν πως ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*