Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτές είναι οι τιμές για τα πακέτα του COSMOTE TV Over The Top platform

*
Η COSMOTE παρουσίασε πρόσφατα την πλατφόρμα Over The Top και πλέον ήρθε η ώρα να μάθουμε και τις τιμές των πακέτων της. Όπως φαίνεται από το επίσημο site της εταιρείας, οι επιλογές θα είναι 4 και θα προσφέρουν δωρεάν τον αποκωδικοποιητή Android TV. Το Entry Pack είναι το πιο οικονομικό που καλύπτει τις ανάγκες μιας οικογένειας, ενώ θα υπάρχουν και τα Cinema Pack, Sports Pack και Full Pack. Σε όλους τους συνδρομητές δίνεται το πρόσθετο πακέτο extra συσκευών, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν έως και 4 μέχρι τα τέλη του 2020 για ταυτόχρονη θέαση σε 2 για όλο το περιεχόμενο ή 1 για τα αθλητικά.
Οι τιμές για τα παραπάνω πακέτα είναι:
COSMOTE TV OTT Entry Pack: €8/μήνα
COSMOTE TV OTT Cinema Pack: €19/μήνα
COSMOTE TV OTT Sports Pack: €19/μήνα
COSMOTE TV OTT Full Pack: €28/μήνα



Οι περιγραφές των πακέτων είναι οι εξής

Entry Pack: Με το πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο του Entry Pack της νέας Over The Top υπηρεσίας της COSMOTE TV, καλύπτονται οι ανάγκες όλης της  οικογένειας αφού περιλαμβάνει κανάλια από όλες τις θεματικές κατηγορίες περιεχομένου, όπως τα μεγάλα Ελληνικά κανάλια, επιλεγμένα αθλητικά κανάλια, παιδικά κανάλια, κανάλια με ντοκιμαντέρ, Lifestyle, μουσικά & ειδησεογραφικά!


Sports Pack: Με το Sports Pack της νέας Over The Top υπηρεσίας της COSMOTE TV, έχεις αποκλειστικό αθλητικό περιεχόμενο από τις καλύτερες διοργανώσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, μηχανοκίνητου αθλητισμού, τένις, beach volley, handball και πολλών άλλων αθλημάτων. Το Sports Pack περιλαμβάνει τα αποκλειστικά κανάλια COSMOTE SPORT, το νέο COSMOTE SPORT 4K κανάλι με το αξεπέραστο αποκλειστικό αθλητικό περιεχόμενο της COSMOTE TV, καθώς και όλα τα κανάλια του Entry Pack.

Cinema Pack: Με το Cinema Pack της νέας Over The Top υπηρεσίας της COSMOTE TV, έχεις σε αποκλειστικότητα πρωτότυπες παραγωγές, μεγάλες κινηματογραφικές πρεμιέρες, εντυπωσιακά blockbusters αγαπημένες σειρές και αφιερώματα Live ή On Demand. To Cinema Pack περιλαμβάνει όλα τα αποκλειστικά κινηματογραφικά κανάλια COSMOTE CINEMA & COSMOTE SERIES καθώς και όλα τα κανάλια του Entry Pack.

Full Pack: Με το Full Pack της νέας Over The Top υπηρεσίας της COSMOTE TV έχεις το πιο πλήρες και πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο για να επιλέξεις να δεις ό,τι σου αρέσει, όποια στιγμή θέλεις . Απόλαυσε on demand περιεχόμενο αλλά και περισσότερα από 60 κανάλια με αποκλειστικό αθλητικό περιεχόμενο, κινηματογραφικό, παιδικά , ντοκιμαντέρ αλλά και από όλες τις αγαπημένες θεματικές κατηγορίες.

Για να δείτε ποια κανάλια περιλαμβάνονται σε κάθε πακέτο, μπείτε στο επίσημο site της COSMOTE TV, εδώ.

Για όποιον ενδιαφέρεται τώρα για τα πακέτα χωρίς δεσμεύσεις, τα λεγόμενα και COSMOTE TV OTT Mini Packs, ισχύουν τα ακόλουθα. Ο χρήστης δημιουργεί το COSMOTE ID του και αποκτά το πακέτο που τον ενδιαφέρει, χωρίς δεσμεύσεις. Για όσους αποκτήσουν 2 ή περισσότερα πακέτα, υπάρχει έκπτωση €2/μήνα για κάθε επιπλέον πακέτο. Τα COSMOTE TV OTT Mini Packs έχουν μεγάλη ποικιλία και αντίστοιχα, αρκετές και διαφορετικές χρεώσεις.

Το COSMOTE TV Sports Daily Pass που δίνει πρόσβαση στα κανάλια COSMOTE SPORT 1HD, 2HD, 3HD, 4HD, 5HD, 6HD, 7HD, 8HD, 9HD & HIGHLIGHTS HD κοστίζει €10/μέρα.

Το Cinema Pack κοστίζει €10/μήνα και προσφέρει πρόσβαση στα COSMOTE Cinema Christmas, 1HD, 2HD, 3, Series HD.

Το COSMOTE TV Sports Pack πωλείται και ξεχωριστά στα €25/μήνα ή στα €18/μήνα για 6μηνη δέσμευση.

Το Documentaries Pack κοστίζει €5/μήνα και περιλαμβάνει τα COSMOTE History HD, Nat Geo Wild HD, Viasat History, Viasat Explore, National Geographic, BBC Earth, Viasat Nature και Travel Channel HD.

Το Greek Channels pack κοστίζει €3/μήνα και περιλαμβάνει τα κανάλια ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ANT1 HD, Star HD, Open Beyond, ΕΡΤ Sports HD, ΕΡΤ3, Alpha HD, ΣΚΑΪ HD, One Channel και Μακεδονία TV.

Τo Kids Pack κοστίζει €3/μήνα και περιλαμβάνει τα Disney Channel, Junior, Baby TV, Disney XD, Nickelodeon και Smile. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*