Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκπληκτικό συλλεκτικό αγαλματίδιο του Marvel’s Spider-Man από την Sideshow

*
To Marvel’s Spiderman για το PlayStation 4 θεωρείται μέχρι και σήμερα μια από τις καλύτερες μεταφορές του χαρακτήρα σε παιχνίδι, χάρις στην εξαιρετική ιστορία αλλά και το καλοστημένο gameplay του. Φυσικά το παιχνίδι πέρα από το μέσο του παιχνιδιού εκτείνεται και σε άλλα φορμά, και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τη δημιουργία και πώληση συλλεκτικών αντικειμένων πάνω στον ήρωα και το σύμπαν του. Μια τέτοια δημιουργία αποτελεί το αγαλματίδιο της Sideshow and PCS Collectibles που φέρνει μια λεπτομερή απεικόνιση του Peter Parker και της Advanced στολής του από το παιχνίδι. Οι προ παραγγελίες έχουν ξεκινήσει στο επίσημο site της Sideshow με τιμή τα $1.100 δολάρια και τις αποστολές να ξεκινάνε στο διάστημα Ιανουαρίου - Μαρτίου 2021.



Το αγαλματίδιο έρχεται σε δυο εκδόσεις την απλή που βλέπετε παραπάνω και μια ειδική έκδοση που έρχεται με ένα εύκαμπτο υλικό ως απεικόνιση του ιστού του ήρωα. Το αγαλματίδιο είναι στις 24” ίντσες ύψος και πλάτος 17” ίντσες. Παρακάτω ακολουθούν και μερικές φωτογραφίες του αγαλματιδίου.









 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*