Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμπειρίες και συσκευές από το μέλλον με 30.000 επισκέπτες

*
Η κορυφαία έκθεση τεχνολογίας “Thanks To Tech” της Κωτσόβολος για ακόμη μία χρονιά παρουσίασε ό,τι καλύτερο υπάρχει στην τεχνολογία του σήμερα στις οικιακές συσκευές και συσκευές ψυχαγωγίας από τις 24 Νοεμβρίου έως τις 10 Δεκεμβρίου 2017. Τα «έξυπνα» οικοσυστήματα συσκευών είχαν την τιμητική τους, φανερώνοντας πως η τεχνολογία δεν κερδίζει απλά τις εντυπώσεις, αλλά γίνεται απαραίτητη για την καθημερινότητα όλων! Οι «έξυπνες» συσκευές απέδειξαν πως μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, έχοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα την «Alexa», η οποία φροντίζει να ειδοποιεί πότε είναι έτοιμο το φαγητό, να δίνει έξυπνες συμβουλές μαγειρικής, ακόμα και να τους ενημερώνει για την πορεία της πλύσης των ρούχων τους. Επίσης, πλυντήρια με διαίσθηση και χειρισμό μέσω φωνητικών εντολών ή απλών sms δημιούργησαν μια νέα εμπειρία γύρω από το πλύσιμο των ρούχων.



Οι εκπλήξεις στην κατηγορία των μεγάλων οικιακών συσκευών δεν ήταν μόνο αυτές! Τα ψυγεία του μέλλοντος μετατρέπονται στο κέντρο του σπιτιού όπου εκτός από εσωτερικές κάμερες για την παρακολούθηση των οικογενειακών προμηθειών, μπορούν να ενημερώνουν και για την ημερομηνία λήξης τους, ενώ προσφέρουν στους ιδιοκτήτες τους τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιούν για να προηγούνται στο internet, να ακούνε ραδιόφωνο και να ελέγχουν τις συσκευές όλου του σπιτιού. Η υψηλή τεχνολογία δεν μπορεί να αφήσει εκτός ενδιαφέροντος και τις «έξυπνες» συσκευές από το χώρο της εικόνας και του ήχου, αφού οι επισκέπτες είδαν από κοντά την πιο λεπτή και εύκαμπτη τηλεόραση του κόσμου, αλλά και τηλεοράσεις που όταν δεν λειτουργούν μετατρέπονται σε έργα τέχνης και συνδέονται με τα μεγαλύτερα μουσεία. Ακόμα, είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει τα ακουστικά που φοριούνται γύρω από το λαιμό και μπορούν ασύρματα, μέσω bluetooth, να μεταφέρουν τον ήχο από το smartphone, το tablet ή την τηλεόραση, ενώ είδε από κοντά αδιάβροχα ηχεία που λειτουργούν άψογα ακόμα και μέσα στο νερό! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*