Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ετοιμάζεται lite έκδοση για το Tinder

*
Η Match Group ανακοίνωσε τα σχέδια της για το Tinder Lite, την πιο ελαφριά μορφή της δημοφιλούς εφαρμογής γνωριμιών για περιοχές με περιορισμένη κάλυψη internet. Η αποκάλυψη αυτή έγινε κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας. Η CEO της, Mandy Ginsberg, δεν ανέφερε ημερομηνία διάθεσης της lite μορφής της εφαρμογής, αλλά ούτε και τα χαρακτηριστικά που θα περιέχει, όμως σχολίασε πως προτεραιότητα είναι η Νοτιοανατολική Ασία όπου υπάρχει μεγάλο ποσοστό νέου κοινού σε πυκνοκατοικημένες πόλεις. Αν και το Tinder είδε άνοδο 38% στους χρήστες του στο ξεκίνημα του 2019 (σε σχέση με τις αρχές του 2018), μια πιο ελαφριά έκδοση θα βοηθήσει στο να διατηρήσει ή να αποκτήσει χρήστες κατόχους κινητών τηλεφώνων με αδύναμα specs ή με περιορισμένη πρόσβαση σε υπηρεσίες διαδικτύου.

Η Sony εξαφάνισε από το PlayStation Store πάνω από 1000 games

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*