Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Google τερματίζει τη λειτουργία του Shopping app σε iOS και Android

*
Η Google δίνει τέλος στη λειτουργία μίας ακόμα εφαρμογής. Αυτή τη φορά πρόκειται για το Shopping app. Πρώτα, οι XDA Developers εντόπισαν τη λέξη "sunset" στον κώδικα της εφαρμογής και στη συνέχεια η ίδια η εταιρεία επιβεβαίωσε στο 9to5 Google ότι ως το τέλος Ιουνίου, το app θα πάψει να λειτουργεί σε iOS και Android. Οι ενδιαφερόμενοι θα μεταφέρονται αυτόματα στην ιστοσελίδα του Shopping website.

"Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα πάψουμε να υποστηρίζουμε το Shopping app. Όλες οι λειτουργίες που πρόσφερε στους χρήστες το app είναι διαθέσιμες μέσω του Shopping tab", δήλωσε εκπρόσωπος της Google.


Παρά το γεγονός ότι υποτίθεται πως η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη για περίπου 2,5 μήνες ακόμα, υπάρχουν αναφορές χρηστών που λαμβάνουν μηνύματα του τύπου "something went wrong". Αυτό ίσως σημαίνει ότι σε κάποιες γεωγραφικές περιοχές έχει έρθει ήδη η αρχή του τέλους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*