Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Naughty Dog παρουσιάζει τον επίσημο οδηγό της προς τους Cosplayers για τον χαρακτήρα της Ellie

*
Με αφορμή την άφιξη του Halloween, η Naughty Dog έδωσε πληροφορίες για το πως να φτιάξει κανείς την τέλεια στολή της Ellie. Συγκεκριμένα, για τους λάτρεις του The Last of Us Part II που θέλουν να κάνουν τη διαφορά και να βγάλουν προς τα έξω την αγάπη τους για το παιχνίδι, έδωσε στη δημοσιότητα τις επίσημες οδηγίες για το απόλυτο και ακριβές cosplay της Ellie. Ο επίσημος οδηγός περιλαμβάνει φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης με τον χαρακτήρα της Ellie να απεικονίζεται από όλες τις δυνατές οπτικές ώστε να βοηθήσουν τους επίδοξους cosplayers να απεικονίσουν τον χαρακτήρα όπως πρέπει.



Όπως με όλα τα cosplay έτσι και εδώ, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και ο οδηγός κάνει το καλύτερο δυνατό μπαίνοντας σε αρκετές λεπτομέρειες. Για παράδειγμα στον οδηγό γίνεται ανάλυση ακόμα και για τα γυρισμένα μανίκια της Ellie, όπου μπορούμε να δούμε με ακρίβεια κάθε λεκέ και κάθε σκίσιμο του ρούχου. Ίδια έμφαση στη λεπτομέρεια έχει δοθεί και στο backpack αλλά όπως θα δείτε και παρακάτω στο χαρακτηριστικό τατουάζ του χαρακτήρα που καλύπτει τις πληγές της από το δάγκωμα.



Η Naughty Dog έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά με τον οδηγό παρουσιάζοντας όλους τους τομείς που θα πρέπει να λάβουν υπόψιν τους οι δημιουργοί των αντικειμένων του χαρακτήρα αλλά και στην επιλογή των υλικών για την απόδοση της εμφάνισης.

Μπορείτε να κατεβάσετε τον οδηγό από εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*