Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Verizon κλείνει το 3G δίκτυό της το 2022

*
Η Verizon ανακοίνωσε πως τερματίζει το 3G δίκτυό της μέσα στο 2022 και συγκεκριμένα στα τέλη της επόμενης χρονιάς. Την ανακοίνωση έκανε ο αντιπρόεδρος του τμήματος network engineering, ο οποίος και σημείωσε πως οι χρήστες που το αξιοποιούν είναι πλέον κάτω του 1% από το πελατολόγιο της εταιρείας. Το 99% των πελατών εκμεταλλεύεται τα πλεονεκτήματα των 4G LTE ή 5G δικτύων. Η Verizon μετράει αυτή τη στιγμή περί τα 94 εκατομμύρια πελάτες και η απόφασή της αυτή σίγουρα θα φέρει αλλαγές σε αρκετό κόσμο. Ο Mike Baberman τόνισε πάντως πως είναι καιρός αυτοί οι πελάτες να σκεφτούν την αλλαγή προς κάτι καλύτερο, καθώς και η εξυπηρέτηση της εταιρείας θα είναι περιορισμένοι στο παλαιότερο δίκτυο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*