Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί το Pokémon Go Plus

Η τεράστια επιτυχία που γνώρισε και γνωρίζει το Pokémon Go έχει κάνει όλους τους εμπλεκόμενους να τρίβουν τα χέρια τους. Στο πλαίσιο αυτής της κυκλοφορίας αναμενόταν εντός των επόμενων ημερών και η κυκλοφορία του Pokémon Go Plus, το οποίο ωστόσο με νεότερη ανακοίνωσή της, η Nintendo τοποθετεί πλέον στην περίοδο του Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, η Nintendo of America σημειώνει με ανάρτησή της στο Twitter πως καθυστερεί επίσημα την κυκλοφορία του εν λόγω περιφερειακού, χωρίς ωστόσο να αναφέρει περισσότερους λόγους.



Το Pokémon Go Plus είναι ένα αξεσουάρ που συνδέεται με τα iOS/Android τηλέφωνα/tablets μέσω Bluetooth και ενεργοποιείται (δονείται) όταν ο χρήστης βρίσκεται κοντά σε PokéStops, Gyms ή εντός ακτίνας κάποιου Pokémon.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*