Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κι όμως, ο Konami Code λειτουργεί και στο παιδικό παιχνίδι-χειριστήριο Fisher Price Game & Learn (video)

*
Ο θρυλικός Konami Code φαίνεται πως έχει προγραμματιστεί να λειτουργεί ακόμη και σε παιδικά παιχνίδια, όπως το Fisher Price Game & Learn Controller. Ο λόγος για ένα παιδικό παιχνίδι που μαθαίνει σε μωρά να δίνουν εντολές και να ακούνε συγκεκριμένους ήχους μέσα από τα πλήκτρα που βρίσκονται στις κλασικές θέσεις ενός controller. Ο Chris Scullion της ιστοσελίδας Verge δοκίμασε τον κωδικό στο παιχνίδι του παιδιού του και έμεινε έκπληκτος από το γεγονός ότι η συσκευή αντέδρασε. Όχι όπως βλέπαμε στα παλιά videogames, αλλά αντέδρασε με ένα τρόπο που δείχνει πως ο κατασκευαστής το είχε υπολογίσει. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • er388
    • Ήταν από τα πρώτα πράγματα που δοκίμασα όταν το πήραμε πριν δύο χρόνια για την κόρη μας. Το θέμα είναι ότι 1. δουλεύει χρησιμοποιώντας 2 ακολουθίες πλήκτρων (ελαφρώς παραλλαγμένες), 2. υπάρχουν κι άλλοι συνδυασμοί για το συγκεκριμένο παιχνίδι και 3. το κουτί του έχει μέχρι και hint για να το ανακαλύψεις (λέει ότι υπάρχει κωδικός και ξεκινάει έτσι...). Ουσιαστικά σου λέει για το Konami code πριν να το αγοράσεις.

*