Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεταφράσεις στη μητρική γλώσσα των χρηστών δοκιμάζει το YouTube

*
Η αφαίρεση των community captions από το YouTube το περασμένο έτος, εξόργισε μια μεγάλη ομάδα των χρηστων της πλατφόρμας, που εμπιστεύονταν το εργαλείο για μεταφράσεις. Στη συνέχεια, έπρεπει να περιοριστούν σε αυτόματο ή μη υποτιτλισμό και πολλές φορές δεν μπορούσαν καν να διαβάσουν το τι γράφεται. Πάντως η Google δεν έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες να προσφέρει όσο το δυνατό περισσότερες ευκολίες στους χρήστες και σύμφωνα με το Android Police, έχει ξεκινήσει να δοκιμάζει μια εφαρμογή που θα μεταφράζει αυτόματα από τα αγγλικά, στη μητρική γλώσσα κάθε χρήστη.

Χρήστες αναφέρουν ότι έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται επιλογές μετάφρασεις σε τίτλους videos, περιγραφές και υπότιτλους, τόσο στο YouTube μέσω web, όσο και στο app για desktops mobiles. Για την ώρα η δοκιμές περιορίζονται σε συγκεκριμένες χώρες και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το πότε η λειτουργία θα γίνει διαθέσιμη για όλους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*