Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο wrestler Xavier Woods ονειρεύεται δικό του dev studio

*
Ο host του καναλιού UpUpDownDown στο Youtube, Xavier Woods, δηλώνει επισήμως πως αποσκοπεί στη δημιουργία ενός development studio, κάτι που είχε όνειρο από μικρός. Περισσότερο γνωστός ως μέλος του New Day του WWE, ο Woods αποταμιεύει χρήματα από τα κέρδη που έχει από streams στο Twitch με στόχο να μπει ενεργά στην ανάπτυξη video games με δική του εταιρεία, αρχικά για mobile games και αργότερα, αν αποδειχτεί εφικό όπως σχολιάζει, για PC και κονσόλες. Ταυτόχρονα παραδέχεται πως δεν γνωρίζει το πότε θα μπορέσει να κάνει τα πρώτα του βήματα πάνω στο συγκεκριμένο στόχο, όμως έχει ήδη κοινό που του προτείνει να τον βοηθήσει στο ξεκίνημα του όταν έρθει η ώρα. Ο Woods πάντως ελπίζει σε εξελίξεις πριν από το τέλος του 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*