Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παραγγελίες φαγητού μέσω Facebook

*
Θέλετε δεν θέλετε, το Facebook έχει ήδη εισβάλει στον τρόπο με τον οποίο παραγγέλνετε φαγητό online. Μέσα από επιλογές που φαίνονται στον τομέα "Explore" είναι πλέον ένα εικονίδιο hamburger, με το πάτημα του οποίου θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα όπου εμφανίζονται κοντινά σας εστιατόρια που δέχονται παραγγελίες μέσω Facebook. Στη συνέχεια, είτε παραγγέλνετε μέσω της αντίστοιχης ιστοσελίδας κάθε καταστήματος στο Facebook, είτε απλά επιλέγετε Start Order. Επιλέγετε αυτά που θέλετε από το μενού, ορίζετε το ποσό φιλοδωρήματος και πληρώνετε μέσα από το app. Για την ώρα, η συγκεκριμένη λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες και πρόκειται για το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ Facebook και των ιστοσελίδων Delivery.com και Slice. Ένας ακόμα τομέας όπου το Facebook θα αφήσει ανεξίτιλα τα αποτυπώματά του. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*