Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πολλαπλές επιλογές θέασης στο πρωτάθλημα της F1 από την ERT Hybrid

*
Η ΕΡΤ ανακοίνωσε πως μέσω της υβριδικής της υπηρεσίας ERT Hybrid, οι τηλεθεατές μπορούν να απολαμβάνουν διαφορετικά τη θέαση των αγώνων F1. Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει το επίσημο δελτίο Τύπου του κρατικού φορέα, πάνω από 500 χιλιάδες τηλεθεατές απολαμβάνουν τις υπηρεσίες τις υβριδικής πλατφόρμας ήδη.

Με την ενσωμάτωση και του πρωταθλήματος της F1 σε αυτήν, θα υποστηρίζεται αυτός ο νέος τρόπος θέασης στα ελεύθερα δοκιμαστικά, στις κατατακτήριες δοκιμές, αλλά και στη διάρκεια του αγώνα.


Συγκεκριμένα, θα προσφέρεται η επιλογή κάμερας ανάμεσα στις: Onboard (θέαση μέσα από το μονοθέσιο), Driver Tracker (θέαση της θέσης όλων των οδηγών στην πίστα σε πραγματικό χρόνο), Pit Lane (ταυτόχρονη θέαση τριών διαφορετικών σημείων του αγώνα) και Data Channel (παρακολούθηση στατιστικών του αγώνα).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*