Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Android προσπερνάει τα Windows σε δημοφιλία

*
Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις του προηγούμενη μήνα, η δημοτικότητα του Android στους διαδικτυακούς χώρους ξεπερνά για πρώτη φορά τα Windows. To συγκεκριμένο λειτουργικό είναι από τα πιο διαδεδομένα στον κόσμο και αυτό αποτελεί μια φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, καθώς το ένα δισεκατομμύριο συσκευών που γίνονται shipped κάθε χρόνο, είναι περισσότερες σε σχέση με τα 200 εκατομμύρια υπολογιστών που χρησιμοποιούν Windows, εντός του ίδιου χρονικού διαστήματος. Στις μέρες μας η χρήση των κινητών τηλεφώνων για την περιήγηση στο διαδίκτυο, στα διάφορα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, οι ταχύτητες 4G, καθώς και οι εργασίες που χρειάζεται κάποιος να είναι συνεχώς εν κινήσει, έχουν αντικαταστήσει κατά ένα μεγάλο μέρος την ανάγκη για χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και αυτός -ίσως- να είναι ένας από τους λόγους που τα Android συνεχώς κερδίζουν έδαφος, τόσο σε φήμη, όσο και σε μερίδιο αγοράς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • vonzuchter
    • για τα μπαζα λειτουργικο ομως το android... δε μπορω να καταλαβω πως μπορουν καποιοι χωρις desktop PC ή εστω λαπτοπ

    • TechPriestXS
    • Ε εντάξει έχει πιο πολύ δημοφιλία για casual εργασίες. Αυτό έλλειπε να προτιμούσε ο κόσμος να ανοίγει το pc του για Facebook ή mail. Κατά τα άλλα εκεί που μετράει (productivity) είδαμε πως τα πήγε το Chrome Os (το οποίο θα έπρεπε να συγκρίνεται με τα Windows και όχι το android).... άπατο.

    • Volga
    • Είναι λογικό. Το pc δεν έγινενε και δεν ήταν ο σκοπός του να γίνει mainstream.

      Η μάζα θέλει μια συσκευή να ακούει μουσική να χαζεύει στο internet και να βλέπει ταινίες. Τα windows δίνουν αρκετές επιπλέον δυνατότητες που δεν αξιοποιούνται από τη μάζα και λόγω της τεράστιας παραμετροποίησης στο κάθε τι, κάνουν το interface αρκετά πιο περίπλοκο από ότι χρειάζεται ο μέσος χρήστης. Δε λέει και αυτό φυσικά για την ποιότητα του λειτουργικού αφού έτσι και αλλιώς τις να φτιάξεις εφαρμογή σεandroid...θες pc.

*