Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Instagram σκέφτεται να κρύψει τον αριθμό των likes στις δημοσιεύσεις

*
Αναφορές μιλούν για πιθανότητα απόκρυψης του αριθμού των likes κάτω από τις δημοσιεύσεις των χρηστών του Instagram. Σύμφωνα με τον reverse engineering expert Jane Wong, το source code της εφαρμογής αποκαλύπτει ένα καινούργιο design στο οποίο δεν φαίνονται πόσα άτομα έχουν δηλώσει ότι τους αρέσει μια φωτογραφία ή ένα βίντεο – αν και θα παραμένουν εμφανή στους ίδιους τους χρήστες που τα ανέβασαν. Φαίνεται πως το χαρακτηριστικό αυτό έρχεται για να κάνει τους χρήστες να επικεντρωθούν στο τι δημοσιεύουν και όχι στα πόσα likes έχουν. Ένας άνθρωπος του Instagram πάντως δήλωσε πως κάτι τέτοιο δεν δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή, όμως σχολίασε πως ο στόχος είναι πάντα η εύρεση νέων τρόπων να μειωθεί η “πίεση” που μπορεί να αισθάνονται οι χρήστες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*