Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Twitter σε συζητήσεις για εξαγορά του Clubhouse έναντι 4 δισ. δολαρίων

*
Σε συζητήσεις για εξαγορά του Clubhouse βρίσκεται το Twitter, όπως αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ του Bloomberg. Όπως τονίζεται, το Twitter επιδιώκει να κάνει δική του την σημαντική πλατφόρμα audio chatting προσφέροντα 4 δισεκατομμύρια δολάρια, αν και οι συζητήσεις έχουν «παγώσει» το τελευταίο διάστημα. Το Clubhouse ξεκίνησε να λειτουργεί πέρσι και έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των χρηστών, αφού μπορούν εύκολα και απλά να συζητήσουν με φίλους τους οποιαδήποτε στιγμή και από οπουδήποτε, σε καλά οργανωμένα rooms. Μάλιστα, είναι γεγονός πως αρκετές εταιρείες έχουν δείξει ενδιαφέρον να ακολουθήσουν αυτό το πετυχημένο μοντέλο και να προσφέρουν τις δικές τους προτάσεις. Μένει να δούμε που θα καταλήξουν οι συζητήσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*