Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χωρίς συναλλαγές μέσω PayPal η Ελλάδα

Λόγω των πρόσφατων αποφάσεων για τα capital controls στη χώρα μας, η PayPal αποφάσισε να μπλοκάρει κάθε διαδικτυακή υπηρεσία της στην Ελλάδα. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι η πληρωμή μέσω της εν λόγω υπηρεσίας από τους ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς όπως και οι διασυνοριακές συναλλαγές που χρηματοδοτούνται από τις κάρτες ή τους τραπεζικούς λογαριασμούς, δεν είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμα. Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα η PaySafe ανακοίνωσε ότι αναστέλλεται η πώληση κωδικών PIN.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 16:47
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας tech.in.gr, τo γραφείο Τύπου της PayPal στην Ελλάδα δεν επιβεβαιώνει την παραπάνω πληροφορία.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 18:31
Το γραφείο Τύπου της PayPal στην Ελλάδα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη προσοχή την κατάσταση στην Ελλάδα, καθώς και τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τους δανειστές. Λόγω των πρόσφατων αποφάσεων των ελληνικών αρχών σχετικά με τα capital controls, η χρηματοδότηση του ψηφιακού πορτοφολιού της PayPal από ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, καθώς και οι διασυνοριακές συναλλαγές που χρηματοδοτούνται από κάθε είδους κάρτες ή τραπεζικούς λογαριασμούς, αποτελούν μη διαθέσιμες ενέργειες αυτή τη στιγμή. Απόπειρες πληρωμών δύνανται επίσης να μην γίνονται δεκτές από την εκδούσα αρχή της κάρτας ή από τα τραπεζικά ιδρύματα. Άλλες υπηρεσίες της PayPal, όπως η λήψη πληρωμών, παραμένουν ενεργές. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε πλήρως τους αξιότιμους πελάτες μας στην Ελλάδα, όπως πράττουμε άλλωστε εδώ και πάνω από μία δεκαετία στην χώρα".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
9 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • takisv76
    • Αν μου επιτρέπετε την καλοπροεραιτη κριτικη αυτη η φραση ειναι λαθος. "Λόγω των πρόσφατων αποφάσεων των ελληνικών αρχών".Δεν ηταν αποφαση των ελληνικων αρχων.

    • Nicholas
    • Και πως ακριβώς δηλαδή την έκανες την συναλλαγή; Γιατί εγώ προσπαθώ 2 μέρες τώρα και δεν γίνεται τίποτα. :(

    • Spartan343
    • Παίδες, λογικά αν έχετε χρήματα μέσα, η συναλλαγή σας θα γίνεται μια χαρά. Προφανώς και δεν μπορούν να μεταφερθούν χρήματα από το λογαριασμό της τραπέζης σας (ή πιστωτικής κάρτας) στο λογαριασμό στο PayPal. Θα προσπαθήσω να δοκιμάσω και αργότερα να δω μπας και διαφωτίσω κανέναν

    • Roronoa
    • @volga

      Νομιζω στο εσωτερικο οι πληρωμες περνανε, το προβλημα ειναι πως δεν μπορεις να κανεις πληρωμη σε λογαριασμο του εξωτερικου.

    • Sephiroth
    • Ναι, το πιο λογικό είναι αυτό. Να βρεθεί ενδιάμεσος τρόπος για να λύνονται τέτοια ζητήματα. Πάλι καλά. Και το Facebook απ' όσο έχω καταλάβει έχει βρει ελληνική εταιρεία και συνεργάζεται, χρεώνει κανονικά τις πιστωτικές αυτή την περίοδο

*