Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Huawei P60 Pro: Το απόλυτο φωτογραφικό τηλέφωνο

*
Το Huawei P60 Pro είναι άξιος συνεχιστής της κληρονομιάς της σειράς P (το οποίο γράμμα άλλωστε σημαίνει Photography, δηλαδή φωτογραφία). Οι τρεις κάμερες στη μοναδική μαργαριταρένια πλάτη του, κάνουν πραγματικά θαυμάσια δουλειά στο να αποθανατίζουν τη στιγμή με το καλύτερο και ρεαλιστικότερο τρόπο. Και με τον όρο μαργαριταρένια εννοούμε ότι όντως η Huawei έχει χρησιμοποιήσει μαργαριτάρια στα τηλέφωνα χρώματος Rococo Pearl.



Για την ακρίβεια χρησιμοποιείται φυσική σκόνη ορυκτών μαργαριταριών για να δημιουργήσει ένα φωτεινό και λαμπερό αποτέλεσμα, επιτυγχάνοντας μια μοναδική φυσική υφή, όπως αυτή του μαργαριταριού. Τόσο μοναδική, που καθένα Huawei P60 Pro σε Rococo Pearl είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε αντίστοιχο άλλο.



Πραγματικά, η αισθητική που προσφέρει είναι μοναδική, μεταδίδοντας στο κάτοχο της συσκευής αλλά και σε όσους το δουν από κοντά, μια αίσθηση μοναδικότητας και πολυτέλειας.

         

Το Huawei P60 Pro έρχεται, επίσης, στην κλασική μαύρη feather-sand έκδοση, χρησιμοποιώντας καινοτόμο Anti-Fingerprint Feather-Sand Glass, για την ελαχιστοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων, το οποίο μοιάζει τόσο απαλό και λεπτό όσο ένα φτερό, ενώ λάμπει σαν διαμάντι.



Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, η Huawei δεν έχει αφήσει τίποτα στη τύχη στο τομέα του σχεδιασμού. Ο σχεδιασμός του συστήματος καμερών έχει ως θέμα το «The Eye of Light», τοποθετώντας τη κύρια ultra lighting κάμερα στο κέντρο της συστοιχίας των φακών, η οποία άλλωστε είναι και το επίκεντρο του συστήματος καμερών. Ο τηλεφακός και ο υπερευρυγώνιος κατανέμονται στην άνω και κάτω πλευρά της κύριας κάμερας, παρουσιάζοντας μια συστοιχία κλασικών φωτογραφικών μηχανών.


Η βασική κάμερα χρησιμοποιεί αυτόματα ρυθμιζόμενο φυσικό μεταβλητό διάφραγμα F1.4-F4.0.

Η κύρια κάμερα έρχεται με μεταβλητό και αυτόματα ρυθμιζόμενο φυσικό διάφραγμα F1.4-F4.0 και χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα RYYB SuperSensing, προσφέροντας φωτεινές και «ζωντανές» λήψεις ακόμα και σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού. Μπορεί, επίσης, να φέρει πετύχει υψηλό δυναμικό εύρος σε σκηνές με υψηλότερες αναλογίες φωτός και σκοταδιού, όπως η ανατολή και η δύση ηλίου χάρη  στο νέο XD Fusion Pro’s Texture Engine, που απεικονίζει μικρές λεπτομέρειες που αναδεικνύουν ακόμη και τη λάμψη στην επιφάνεια του γυαλιού.



Αλλά δεν είναι μόνο η κεντρική κάμερα που εντυπωσιάζει, αλλά και η telephoto που, επίσης, χαρακτηρίζεται σαν ultra lighting, χάρη στον φωτεινό φακό διαφράγματος f/2.1, το φωτεινότερο που έχει χρησιμοποιηθεί σε τηλεφακό κινητού περισκοπικής διάταξης.



Και εδώ, η Huawei χρησιμοποιεί έναν RYYB SuperSensing με το παραπάνω συνδυασμό να επιτρέπει σε ακόμα μεγαλύτερη ποσότητα φωτός να αξιοποιείται από τον αισθητήρα. Και καθώς φωτογραφία σημαίνει πρώτα και πάνω από όλα φως, αντιλαμβάνεται κανείς το μεγάλο πλεονέκτημα που έχει ο τηλεφακός του Huawei P60 Pro.


Το σύστημα φακών, που απαρτίζουν το τηλεφακό, μπορεί να ελέγξει με ευελιξία την απόσταση εστίασης και να επιτύχει καθαρή απεικόνιση από φωτογραφίες μεγάλων αποστάσεων έως macro.

Οι χρήστες μπορούν τώρα να τραβήξουν «ζωντανές» φωτογραφίες κατά τη διάρκεια των νυχτερινών τους περιπάτων στην πόλη, καθώς η κάμερα μπορεί να συλλάβει και να αναδείξει τις λεπτομέρειες των φώτων neon, ακόμα και σε μακρινή απόσταση, επιτρέποντας στους χρήστες να συλλάβουν την ακριβή ομορφιά που βλέπουν και βιώνουν. Ο τηλεφακός όμως έχει και μια ακόμα ιδιαιτερότητα που μπορεί να φανεί χρήσιμη σε όλους τους λάτρεις της φωτογραφίας. Το σύστημα φακών που τον απαρτίζουν μπορεί να ελέγξει με ευελιξία την απόσταση εστίασης και να επιτύχει καθαρή απεικόνιση από φωτογραφίες μεγάλων αποστάσεων έως macro.



Για όσους χρειάζονται «μετάφραση» για το τι σημαίνουν οι δυνατότητες αυτές, να πούμε απλά ότι το μόνο όριο των φωτογραφικών δυνατοτήτων που προσφέρει η βασική κάμερα είναι… η φαντασία του χρήστη. Θέλεις έντονο, φυσικό θόλωμα του background ενός  αντικειμένου; Βάζεις χειροκίνητα F/1.4 και έχεις αποτέλεσμα σαν να χρησιμοποιείς mirrorless φωτογραφική μηχανή. Θέλεις να φωτογραφίσεις κάτι που να φαίνεται από κοντά με το καλύτερο  τρόπο, όπως πχ ένα έντομο ή ένα λουλούδι; Αξιοποιείς τη telemacro πετυχαίνοντας τις καλύτερες macro φωτογραφίες που θα μπορούσε να βγάλει ποτέ smartphone. Θέλεις να «φωτίσεις» τη νύχτα; Ενεργοποιείς το Night Mode και αφήνεις την XD Fusion Engine να κάνει τα μαγικά της. Σου αρέσουν τα πορτραίτα; Διαλέγεις να θα χρησιμοποιήσεις το βασικό φακό επιλέγοντας και το διάφραγμα ή ακόμα καλύτερα το τηλεφακό που πετυχαίνει περισσότερο «συμπιεσμένο» background όπως λένε και οι φωτογράφοι.



Βέβαια, το Huawei P60 Pro δεν είναι μόνο η απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής (με πιστοποίηση IP68) και οι ανεπανάληπτες κάμερές του. Είναι η κορυφαία quad-Curve οθόνη του με ακριβή απόδοση χρωμάτων μέσω διαχείρισης χρωμάτων πλήρους χρωματικής γκάμας η οποία έχει λάβει διπλή πιστοποίηση TÜV Rheinland Colour Accuracy Dual Certification (Ακρίβεια Χρωμάτων και Ρεαλιστική Χρωματική απεικόνιση).



Μια οθόνη LTPO με υψηλό ρυθμό ανανέωσης από 1 έως 120Hz που προστατεύεται από Kunlun Glass, αποκλειστικής χρήσης της Huawei, το οποίο προσφέρει έως 10 φορές μεγαλύτερη αντοχή στις πτώσεις. Είναι η μεγάλη του μπαταρία που εγγυάται μεγάλη αυτονομία και που φορτίζει ταχύτατα είτε ενσύρματα, γεμίζοντας το 50% σε 10 λεπτά, είτε και ασύρματα στα 50 Watt.



Και πάνω από όλα, το Huawei P60 Pro είναι η εμπειρία που προσφέρει το EMUI 13.1, το λειτουργικό του με τη πλειάδα επιλογών παραμετροποίησης αλλά και συνεργασίας με άλλες Huawei συσκευές, το οποίο είναι περισσότερο εύχρηστο και ασφαλές, προσφέροντας στο κάτοχο της συσκευής ότι χρειάζεται και τη δυνατότητα να εγκαταστήσει εφαρμογές μέσα από το AppGallery, ένα από τα τρία μεγαλύτερα  ηλεκτρονικά καταστήματα εφαρμογών στον κόσμο.






HUAWEI Mate X3: Νέα πρότυπα στα foldable smartphones



Παρέα με το Huawei P60 Pro, η εταιρεία  λάνσαρε στην Ελλάδα και το νέο  HUAWEI Mate X3, το οποίο έχει αναβαθμιστεί  σε κάθε του τομέα. Από τις οθόνες και το σύστημα αναδίπλωσης μέχρις τις κάμερες, το HUAWEI Mate X3 είναι το καλύτερο foldable της Huawei και ταυτόχρονα  το λεπτότερο και ελαφρύτερο foldable smartphone μεγάλης οθόνης στον κόσμο.



Με βάρος που δε ξεπερνά αυτό ενός τυπικού flagship χωρίς αναδιπλούμενη οθόνη και πάχος μόλις 5,3 χιλιοστά όταν έχει «ξεδιπλωθεί, και χάρη στο στρογγυλεμένο σώμα του στις τέσσερις πλευρές, το HUAWEI Mate X3 παρέχει άνετο και ομαλό κράτημα. Αν και λεπτό και ελαφρύ, έρχεται με μεγάλη μπαταρία 4800mAh για μεγάλη αυτονομία η οποία φορτίζει γρήγορα ενσύρματα και ασύρματα (66/50Watt αντίστοιχα) με το τηλέφωνο να υποστηρίζει και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση.



Και εκεί που συνήθως περιμένει κανείς σε ένα τέτοιο τηλέφωνο το σύστημα καμερών να υστερεί, η Huawei δεν έχει κάνει εκπτώσεις. Το HUAWEI Mate X3 είναι εξοπλισμένο με μια κύρια Ultra Vision κάμερα στα 50 MP, ένα τηλεφακό με οπτικό zoom 5x τεχνολογίας periscope αλλά και μια υπερευρυγώνια στα 13 MP. Η κύρια κάμερα και ο τηλεφακός διαθέτουν αισθητήρα RYYB, ο οποίος λαμβάνει 40% περισσότερο φως για να αναπαράγει ζωντανές εικόνες, ακόμη και σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό.




Μπορεί να έχει χάσει βάρος και πάχος, δεν έχει χάσει καθόλου όμως στην εμπειρία χρήσης που προσφέρει. Το νέας γενιάς hinge, το σύστημα δηλαδή που ευθύνεται για τη δυνατότητα αναδίπλωσης, είναι κατασκευασμένο από ένα κράμα αλουμινίου το οποίο χρησιμοποιείται στην αεροναυπηγική, έχοντας εξαιρετικά υψηλή αντοχή και ταυτόχρονα χαμηλό βάρος. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να διπλώνει και ξεδιπλώνει τη μεγάλη εσωτερική οθόνη με ακριβή και αβίαστη κίνηση. Κορυφαία εμπειρία χρήσης σημαίνει επίσης και κορυφαίες οθόνες και το HUAWEI Mate X3 δε θα μπορούσε να μη διαθέτει τέτοιες. Είναι εξοπλισμένο με εξωτερική οθόνη 3D OLED 6,4 ιντσών και αναδιπλούμενη εσωτερική οθόνη OLED 7,85 ιντσών.



Και οι δυο οθόνες υποστηρίζουν εξαιρετικά υψηλή ανάλυση και πυκνότητα pixel 426 PPI, με το HUAWEI Mate X3 να είναι το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone με δύο πιστοποιήσεις TÜV Rheinland (Χρωματική Ακρίβεια & Ακριβής Αναπαραγωγή Χρώματος). Επιπλέον και για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο όλη την ημέρα, το HUAWEI Mate X3 διαθέτει διπλή πιστοποίηση πέντε αστέρων SGS της Ελβετίας, με μια εξωτερική οθόνη από Kunlun Glass και μια αναδιπλούμενη εσωτερική οθόνη, εξαιρετικά ανθεκτική στα χτυπήματα.  



Κορυφαία εμπειρία χρήση σημαίνει και ένα άριστα προσαρμοσμένο λειτουργικό στις απαιτήσεις ενός χρήστη μια τέτοιας συσκευής, ειδικά όσον αφορά στην αξιοποίηση της μεγάλης εσωτερικής οθόνης. Λειτουργίες όπως η κάθετη και η οριζόντια διαίρεση της οθόνης κατά «παραγγελία» και ανάλογα με τις εφαρμογές που τρέχουν βελτιστοποιούν τη παραγωγικότητα του κατόχου και κάνουν τη ζωή του ευκολότερη.



Τόσο το Huawei P60 Pro όσο και το HUAWEI Mate X3 έχουν πρόσβαση σε εκατομμύρια δημοφιλείς εφαρμογές όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok κλπ. μέσω του AppGallery.


•    Το HUAWEI P60 Pro και το HUAWEI Mate X3 είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei.
•    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*