Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται και στην Ευρώπη το Nokia X7

*
To Nokia X7 αποκαλύφθηκε και επίσημα, με την εταιρεία να προσθέτει στο portfolio της μια ακόμα επιλογή, προσιτή για τα περισσότερα πορτοφόλια. Η συσκευή διαθέτει οθόνη μεγέθους 6,18'' με εγκοπή και ανάλυση 1080p+, φωτεινότητα 500 nits, αντίθεση 1.500:1 contrast, 96% κάλυψη της χρωματικής παλέτας NTSC και υποστήριξη για DCI-P3 support. Επιπλέον διαθέτει μετατροπέα SDR σε HDR video, σε πραγατικό χρόνο. Στο εσωτερικό του χτυπάει το Snapdragon 710 chipset με επιλογές RAM/ αποθηκευτικού χώρου, 4GB/64GB, 6GB/64GB και 6GB/128GB. Τρέχει Android 8.1 Oreo και μετά το λανσάρισμα θα λάβει υο μορφή update το 9.0 Pie. Στο πίσω μέρος θα βρείτε διπλή camera. Η κύρια χρησιμοποιεί τον IMX363 αισθητήρα της Sony με ανάλυση 12MP, ενώ ο δευτερεύον είναι στα 13MP όμως δεν πρόκειται για αισθητήρα βάθους. Η selfie camera βρίσκεται στην εγκοπή και η ανάλυσή της είναι 20MP. Το Nokia X7 διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 3.500mAh και υποστηρίζεται ταχεία φόρτιση. Οι χρωματικές επιλογές είναι Night Red, Dark Blue, Magic Night Silver και Night Black.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*