Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Xiaomi Redmi 6 Pro

*
Το Xiaomi Redmi 6 Pro αποκαλύφθηκε με κάθε επισημότητα, σύμφωνα πάντοτε με τον προγραμματισμό της εταιρείας και με ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά. Η συσκευή διαθέτει εγκοπή, κάτι που παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε smartphone της εταιρείας. Στην καρδιά του χτυπάει ο Snapdragon 625 SoC, διαθέτει οθόνη μεγέθους 5,84'' με ανάλυση 2280x1080p και αναλογία 19:9. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές επιλογές μνήμης/ αποθηκευτικού χώρου, 3GB+32GB, 4GB+32GB και 4GB+64GB. Στο πίσω μερος είναι εφοδιασμένο με διπλή κάμερα 12MP+5MP ενώ η μπροστά έχει ανάλυση 5MP, με υποστήριξη HDR και AI λειτουργία πορτραίτου. Οι διαστάσεις του είναι 149,33x71,68x8,75mm και το βάρος του 178g. Τρέχει το λειτουργικό MIUI 9, η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4.000mAh και στο πίσω μέρος διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Υπάρχει υποστήριξη για Dual dual-SIM, αισθητήρας αναγνώρισης προσώπου και εικονικός βοηθός. Οι χρωματικές επιλογές είναι red, cherry, blue, black και gold. Αναμένεται η ανακοίνωση για την ημερομηνία διάθεσής του και στις δυτικές αγορές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*