Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Αυτό είναι το Android TV game controller

Η Google δήλωσε κατά τη διάρκεια του φετινού Google I/O conference αυτή την εβδομάδα, ότι το Android TV set-top box θα υποστηρίζει και game controllers, ωστόσο η εταιρεία παρέλειψε να αναφέρει ότι το Android TV θα διατεθεί μαζί με το σχετικό χειριστήριο. Σύμφωνα με την παρακάτω εικόνα, η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Reddit, το Android TV controller θα διαθέτει -μεταξύ άλλων- τέσσερα πλήκτρα σε κλασική διάταξη, τουλάχιστον δύο shoulder buttons και τα τρία πλήκτρα πλοήγησης στο Android: home button, back button και circle button.

Ωστόσο μερικές μέρες αργότερα, ο Artem Russakovskii της Google δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται το developer kit της πλατφόρμας, μαζί με το χειριστήριο και σύμφωνα με αυτή, φαίνεται πως μέχρι την διάθεση του Android TV controller στην αγορά, ίσως υπάρξουν πολλές αλλαγές σε επίπεδο σχεδιασμού.


 
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!