Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμη για προπαραγγελία η νέα οθόνη Predator X27 της Acer

*
Οι οθόνες με τεχνολογία NVIDIA G-Sync HDR υπόσχονται υψηλές επιδόσεις με ρυθμό ανανέωσης τα 144 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Εταιρείες όπως η ASUS και η Acer έχουν καθυστερήσει πολλαπλές φορές τις οθόνες που προετοιμάζουν και τελικά, η πρώτη του είδους που είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία είναι η Predator X27 της Acer. Με τιμή $1.999, που μόνο προσιτή δεν την καθιστά στο ευρύ καταναλωτικό κοινό. Το εν λόγω monitor διαθέτει AU Optronics IPS panel με τεχνολογία Quantum Dot, που προσφέρει 384 LED backlighting zones. Έτσι λοιπόν έχει ανάλυση 4K (3.840 x 2.160), με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και τυπική φωτεινότητα 600 nits, που μπορεί να φτάσει τα 1.000 nits, αρκετά δηλαδή για PC gaming. Επιπλέον υπάρχει πλήρης υποστήριξη για 10-bit και DCI-P3 για μέγιστη χρωματική ακρίβεια. Ο χρόνος απόκρισης είναι 4ms. Ναι μεν πρόκειται για τις κορυφαίες προδιαγραφές της αγοράς, όμως και πάλι, η τιμή είναι τέτοια που θα αποτρέψει τους περισσότερους από μια άμεση αγορά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*