Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή πληροφοριών για το LG G7

*
Το LG G7 δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα στο κοινό, όμως πρόσφατες διαρροές δίνουν μια ιδέα για το νέο μοντέλο. Το κινητό θα χρησιμοποιεί M+ LCD, ένα RGBW panel με λευκά dedicated white pixels, κάτι που μειώνει την χρήση ενέργειας κατά 35%. Η αναλογίας 19:9 οθόνη των 6’’ θα φέρει εγκοπή στο πάνω μέρος, χαρακτηριστικό που είδαμε στο iPhone X, στο πρόσφατα ανακοινωμένο Huawei P20 Pro, καθώς και σε CAD-based renderings της ίδιας της συσκευής. Όπως φαίνεται, τo power button θα βρίσκεται στο πλάι και όχι στο πίσω μέρος, όπως συνέβαινε με προηγούμενες συσκευές. Επιπλέον, υπάρχει ένα ακόμα πλήκτρο δίπλα στο ρυθμιστή έντασης ήχου, που δεν αποκλείεται είτε να ενεργοποιεί μια camera, είτε το or voice assistant. Οι διαστάσεις του smatrphone θα είναι 153,2x71,9x8,2mm. Στο κάτω μέρος θα υπάρχει ένα 3.5mm audio jack, ενώ στο εσωτερικό ένας Snapdragon 845 και 4GB RAM, 64GB χωρητικότητας για το απλό μοντέλο και 6GB RAM / 126GB για το G7 Plus. Εννοείται ότι μέχρι να επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα, τα παραπάνω θα πρέπει να τα διαχειριστείτε ως φήμες και τίποτα περισσότερο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*