Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημα αποκαλυπτήρια για το Xiaomi Mi Mix 2s

*
Έπειτα από μια μεγάλη περίοδο όπου οι φήμες διαδέχονταν η μία την άλλη, η Xiaomi προέβη στα επίσημα αποκαλυπτήρια του Mi Mix 2s. Η Full HD+ IPS οθόνη της συσκευής έχει μέγεθος 5,99'' και αναλογία 18:9. Στο μπροστά μέρος υπάρχει η selfie camera με χαρακτηριστικά 5MP f/2.0. Στο πίσω μέρος υπάρχουν δύο κάμερες των 12MP, η μία με f/1.8 aperture και η άλλη με f/2.4. Στην καρδιά του Mi Mix 2 χτυπάει το Snapdragon 845 chipset της Qualcomm και το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 8.0 με MIUI 9.5. Επιπλέον, με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας Quick Charge 3, υπάρχει η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και για το λόγο αυτό η εταιρεία ανακοίνωσε τον Qi wireless charger στα 7,5W με κόστος $16. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι 3.400 mAh, υπάρχει υποστήριξη για dual SIM support, Bluetooth 5.0, NFC, dual-band Wi-Fi 802.11ac και Type-C port, συμβατή μόνο με USB 2.0. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές επιλογές μνήμης/ αποθηκευτικού χωρου και ανάλογα τροποποιείται η τιμή. Πιο συγκεκριμένα, 6GB RAM με 64GB αποθηκευτικού χώρου στα $530, 6GB RAM με 128GB αποθηκευτικού χώρου στα $575 και τέλος 8GB RAM με 256GB αποθηκευτικού χώρου στα $640. Δεν υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της μνήμης μέσω κάρτας SD και οι διαθέσιμες χρωματικές επιλογές είναι δύο, μαύρο και άσπρο.  Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα, μέσω του Mi.com και των Mi Home stores.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*