Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft υπόσχεται άμεση μεταφορά φωτογραφιών με το Photos Companion app

*
H Microsoft διέθεσε ένα νέο Photos Companion app για iOS και Android, σχεδιασμένο ώστε να επιταχύνει τη μεταφορά φωτογραφιών από ένα smartphone σε PC. To app αποτελεί μέλος του Garage project της αμερικανικής εταιρείας, που επιτρέπει στους υπαλλήλους της να κυκλοφορούν πειραμαικές εφαρμογές. Πάντως η Microsoft δουλεύει εδώ και αρκετούς μήνες πάνω στην εφαρμογή, η οποία συνδέεται σχεδόν αυτόματα με την αντίστοιχη των Windows 10. Σε περίπτωση πάντως που χρησιμοποιείτε το OneDrive ή κάποια άλλη υπηρεσία cloud για το backup των φωτογραφιών σας, τοτε το Photos Companion δεν θα σας βολέψει. Είναι κυρίως σχεδιασμένο για μαθητές, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα μεταφοράς των αρχειων από τα τηλέφωνά τους στα PC που κάνουν τις εργασίες τους. H σύνδεση με το photos app των Windows 10 είναι προσωρινή και πραγματοποιείται μέσω ενός QR code. Οι χρήστες απλά στέλνουν μέσω τοπικού δικτύου τις φωτογραφιες και αυτές εμφανίζονται σχεδόν αμέσως στη εφαρμογή των Windows. Οι κάτοχοι συσκευών με λειτουργικό σύστημα iOS ή Android μπορούν να κατεβάσουν το app από τα αντίστοιχα το App Store και το Google Play αντίστοιχα. Προσοχή, σε περίπτωση που δεν είναι ορατη η επιλογή “Ιmport from mobile over Wi-Fi” στo PC, τότε θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το “Show additional preview features”, στοPhotos app των Windows 10.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*