Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η NVIDIA ανακοίνωσε την Titan V στα 2.999 δολάρια

*
Η Nvidia ανακοίνωσε την ταχύτερη GPU στην ιστορία του PC, την Titan V. Η νέα κάρτα γραφικών της εταιρείας βασίζεται στη νέα της αρχιτεκτονική με την ονομασία Volta, με την τιμή να έχει οριστεί στα 2.999 δολάρια. Σύμφωνα με την εταιρεία, η κάρτα έχει απόδοση στα 110 teraflops που προέρχονται από τα 21,1 δισεκατομμύρια transistors που διαθέτει, με 12GB μνήμης HBM2, 5120 CUDA cores και 640 "tensor cores", που προσφέρουν έως και 9 φορές καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με τον προκάτοχό της. Επί του παρόντος η συγκεκριμένη κάρτα επικεντρώνεται γύρω από την ΑΙ και το επιστημονικό simulation processing, ενώ παραμένει άγνωστο για το πότε θα καταστεί εφικτό η Volta να κάνει την εμφάνισή της και στο gaming.



Επειδή η παραγωγή τέτοιων καρτών είναι ακριβή για την εταιρεία, ίσως η Nvidia να θελήσει να κρατήσει για κάμποσο καιρό ακόμα την αρχιτεκτονική Pascal πριν αποφασίσει να κάνει το επόμενό της βήμα. Στη συνέχεια ακολουθεί το σχετικό trailer με την Titan V.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*