Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ιδιαίτερα εύκολα λυγίζει το νέο iPad Pro

*
Κάθε νέο σημαντικό προϊόν στην αγορά της τεχνολογίας περνάει τα σχετικά test από διάφορους χρήστες και YouTubers και τα αποτελέσματα των αντοχών γίνονται συχνά αφορμές για σχόλια. Όπως ήταν λογικό, το νέο iPad Pro έφτασε στα χέρια αρκετών χρηστών (μιας και κυκλοφορεί επίσημα εδώ και μερικές μέρες) και το αποτέλεσμα είναι πως τελικά λυγίζει εύκολα, ίσως και αρκετά πιο εύκολα απ’ όσο θα περίμενε κανείς. To YouTube channel JerryRigEverything παρουσίασε ένα video που τυπικά καταστρέφεται ολοσχερώς το iPad Pro χωρίς ιδιαίτερο κόπο, με ένα πάτημα στο κεντρικό τμήμα πίσω και δεξιά. Το συγκεκριμένο video πάντως δεν είναι η μοναδική περίπτωση, αφού αρκετά είναι ήδη τα posts χρηστών σε διάφορα forum. Δείτε το παρακάτω video και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.



Δείτε αντίστοιχα, κάποια drop tests για το iPhone XS.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*