Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα S5 Pro και K5 Pro smartphones παρουσίασε η Lenovo

*
H Lenovo αποκάλυψε δύο νέα smartphones, το S5 Pro και K5 Pro, που απευθύνονται στον μέσο καταναλωτή. Το Lenovo S5 Pro είναι εφοδιασμένο με οθόνη τύπου IPS LCD μεγέθους 6,2'', ανάλυσης 1080p. Μπροστά υπάρχει camera 20ΜP με αισθητήρα της Sony και 3D face scanner που λειτουργεί με υπέρυθρες. Στο πίσω μέρος υπάρχει διπλή camera. Ο βασικός αισθητήρας έχει χαρακτηριστικα 12MP με 1.25µm pixels και f/1.8 aperture. Ο δευτερεύον διαθέτει τηλεφακό 2x με f/2.6 και ανάλυση 20MP. Αυτά καθιστούν δυνατή τη λήψη video 4K στα 30fps. Ακόμα, στο πίσω μέρος υπάρχει και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Στην καρδιά της συσκευής χτυπάει το Snapdragon 636 chipset με 6GB RAM, αποθηκευτικό χώρο 64GB ή 128GB και θύρα hybrid dual SIM. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3.500mAh και μπορεί να φορτιστεί στα 15W.



Το Lenovo K5 Pro έχει οθόνη 6” με ανάλυση 1080p+. Χρησιμοποιεί το ίδιο Snapdragon 636 chipset με 4GB ή 6GB RAM και 64GB ή 128GB αποθηκευτικού χώρου. Πάνω από την οθόνη υπάρχει διπλή camera με κύριο αισθητήρα στα 16MP και αισθητήρα βάθους στα 5MP. Αντίστοιχο 16+5MP setup υπαρχει και στο πίσω μέρος. Είναι εφοδιασμένο με στερεοφωνικά ηχεία και επιπλέον υπάρχει θύρα USB-C και υποδοχή για ακουστικά. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4.050mAh και υποστηρίζει ταχεία φόρτιση. Εκτός από τα smartphones, παρουσιάστηκαν δύο νέα smartwatches. To Lenovo Watch S είναι μία υβριδική συσκευή, αδιάβροχή σε πίεση 5atm, που μπορεί να παρακολουθεί τις καθημερινές δραστηριότητες των χρηστών αλλά και τις ώρες ύπνου. Το δεύτερο είναι το Lenovo Watch C που απευθύεται σε νεαρές ηλικίες. Έχει οθόνη AMOLED μεγέθους 1,3'', είναι αρκετά ανθεκτικό και πιστοποιημένο κατα IPX7. Μέσω του GPS θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να γνωρίζεται που βρίσκεται ο κάτοχός του και επιπλέον, αν κάτι πάει στραβά, υπάρχει πλήκτρο SOS. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*