Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

AMD: Ανακοίνωση της σειράς Radeon RX 5000

*
Στο πλαίσιο της Computex η Lisa Su, CEO της AMD, αποκάλυψε τη νέα σειρά GPUs της εταιρείας. Πρόκειται για τη σειρά Radeon RX 5000, με την πρώτη κάρτα, την RX 5700 να ανταγωνίζεται την RTX 2070 GPU της Nvidia.

Τη νέα της αρχιτεκτονική η AMD αποκαλεί RDNA, ή Radeon DNA. Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι και την E3 για λεπτομέρειες σχετικά με τα specs αυτών των next-gen καρτών RDNA. Για την ώρα ξέρουμε πως περιμένουμε 25% καλύτερες και 50% ταχύτερες επιδόσεις σε σχέση με την τεχνολογία Graphics Core Next. Επιπλέον, η σειρά RX 5000 θα υποστηρίζει PCIe 4.0 και μνήμη GDDR6.


Ένα χαρακτηριστικό που φαίνεται πως απουσιάζει είναι το ray tracing, αν και η AMD έχει δηλώσει πως αναπτύσσει αντίστοιχες τεχνολογίες. Το λανσάρισμα το περιμένουμε εντός του Ιουλίου 2019.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*