Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Black Friday 2020: Οι προσφορές της realme

*
Έφτασε μια από τις καλύτερες εποχές του χρόνου για να αποκτήσει κανείς νέο smartphone χάρη στις προσφορές Black Friday 2020 και η realme, ένα από τα πλέον αναπτυσσόμενα brands στην Ελλάδα έχει τρεις καταπληκτικές προσφορές.



Συγκεκριμένα, μπορεί να αποκτήσεις ένα από τα realme 6, realme 6s και realme 6i σε σημαντικά χαμηλότερες τιμές. Τρια εξαιρετικά smartphone για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει στη τιμή που θέλεις μέσα από το επίσημο κανάλι διανομής της realme στην Ελλάδα (Κωτσόβολος, Germanos, Cosmote, Public, Πλαίσιο, Media Markt).

Black Friday 2020: Δείτε όλες τις προσφορές


realme 6S
Το realme 6S ήδη βρίσκεται σε προσφορά Black Friday με τη τιμή διάθεσής του να βρίσκεται στα €169 (από €239), η οποία θα ισχύει μέχρι τις 30/11. Μια πραγματικά εξαιρετική προσφορά αν αναλογιστεί κανείς αυτά που προσφέρει το τηλέφωνο. Το realme 6S το έχουμε άλλωστε παρουσιάσει μέσα από τις σελίδες του Enternity.gr και μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις χάρη στην εξαιρετική του οθόνη η οποία λειτουργεί στα 90Hz και προσφέρει απίστευτα ομαλή εμπειρία χρήσης.



Η οθόνη επιπλέον υποστηρίζει και HDR ώστε να μπορεί ο κάτοχος να απολαμβάνει συμβατά βίντεο στο YouTube με ακόμα καλύτερη εικόνα. Επιπλέον, χάρη στον ισχυρό επεξεργαστή MediaTek Helio G90T, μπορεί κανείς να απολαύσει και σύγχρονα games παίζοντας με το frame rate στα 90fps, ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή εμπειρία gaming. Δεν είναι όμως μόνο αυτά τα προτερήματα του realme 6S, καθώς η συσκευή υποστηρίζει ταχεία φόρτιση στα 30Watt κάτι που σημαίνει πως μπορείς να το φορτίσεις εξαιρετικά γρήγορα ακόμα και όταν είναι εντελώς άδειο ή απλά να το αφήσεις μερικά λεπτά στο φορτιστή για να κερδίσεις αρκετές ώρες αυτονομία όταν βιάζεσαι να φύγεις.



Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει ένα καλό σύστημα καμερών, με το realme 6S να διαθέτει τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος με τη βασική να έρχεται με αισθητήρα στα 48Mpixel, ενώ φυσικά υπάρχει και η απαραίτητη selfie cam στη πρόσοψη. Να σημειώσουμε τέλος ότι το realme 6S έρχεται με 4Gb μνήμης και 64Gb αποθηκευτικού χώρου.

realme 6
Όσοι ψάχνουν μια ακόμα καλύτερη συσκευή από το realme 6S δίνοντας λίγα χρήματα παραπάνω, μπορούν να κοιτάξουν το realme 6, το οποίο πλέον διατίθεται στα πλαίσια των προσφορών Black Friday στη τιμή των €199 αντί για €299 που είναι η κανονική τιμή του. Η συγκεκριμένη προσφορά τρέχει μέχρι 29/11 και πραγματικά το πακέτο που προσφέρει το realme 6 είναι άκρως εντυπωσιακό.



Το smartphone έρχεται στο ίδιο σώμα με το realme 6S όμως έχει διπλάσια μνήμη στα 8GB, διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο στα 128Gb και ακόμα καλύτερο τετραπλό σύστημα καμερών, με το βασικό αισθητήρα να έχει ανάλυση 64MP. Κατά τα άλλα, έχουμε την ίδια Ultra Smooth οθόνη με υποστήριξη ρυθμού ανανέωσης στα 90Hz, χάρη στην οποία μπορεί κανείς να απολαύσει games στα 90fps για κορυφαία ομαλότητα κίνησης. Άλλωστε, το SoC που έχει το realme 6 είναι το ίδιο με αυτό του realme 6S, ο πανίσχυρος για τη συγκεκριμένη κατηγορία MediaTek Helio G90T.



Φυσικά και εδώ έχουμε την εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση στα 30Watt ώστε ακόμα και αν ξεμείνει κανείς από μπαταρία, να τη γεμίσει ξανά χωρίς να χρειάζεται να περιμένει ώρα.

realme 6i
Το τρίτο μέλος της οικογένειας των realme 6 είναι το realme 6i, το οποίο πλέον μπορεί κανείς να αποκτήσει στα €149 σαν προσφορά Black Friday, από €219 που είναι η επίσημη τιμή του, με τη συγκεκριμένη προσφορά να τρέχει μέχρι 29/11. Αν και είναι το οικονομικότερο τηλέφωνο της οικογένειας, αυτό δε σημαίνει πως δεν έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να κάνει τη καθημερινότητα του κατόχου της μια ξεχωριστή εμπειρία.



Η καρδιά του είναι ο MediaTek Helio G80,  ένας πραγματικά γρήγορος επεξεργαστής ώστε ο χρήστης να μη νοιώθει ότι το τηλέφωνό του θα τον «προδώσει» όταν κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Άλλωστε, το realme UI που τρέχει πάνω από Android 10 (κάτι που ισχύει και για τις τρεις συσκευές) είναι σχεδιασμένο ώστε ο χρήστης να κάνει τα πάντα εύκολα και γρήγορα. Τα 128Gb αποθηκευτικού χώρου είναι πραγματικά πολλά για τη συγκεκριμένη κατηγορία τιμής, ενώ η μεγάλη μπαταρία των 5000mAh προσφέρει πολλές ώρες χρήσης μακριά από το ρεύμα. Ακόμα και όταν χρειαστεί κανείς να το φορτίσει, τα 18Watt ταχείας φόρτισης που υποστηρίζονται γεμίζουν τη μπαταρία αρκετά γρήγορα.



Αν στα παραπάνω προσθέσουμε και το τετραπλό σύστημα καμερών με βασικό αισθητήρα στα 48Mpixel, αντιλαμβάνεται κανείς ότι αποκτώντας το realme 6I στα €149, παίρνει πραγματικά πολλά δίνοντας λίγα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*