Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bloomberg: Το Nintendo Switch Pro με την οθόνη OLED θα έχει Nvidia chip με υποστήριξη DLSS

*
Τα ρεπορτάζ σχετικά με το Nintendo Switch Pro, το νέο μοντέλο Nintendo Switch με OLED οθόνη ολοένα και πληθαίνουν και το Bloomberg δημοσίευσε μερικές ακόμη ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο νέο άρθρο, η νέα έκδοση της κονσόλας θα έχει chip της Nvidia που θα προσφέρει βελτιώσεις σε GPU και CPU, αλλά και υποστήριξη DLSS για ακόμη καλύτερες επιδόσεις όταν το σύστημα θα συνδέεται σε 4K τηλεοράσεις. Το DLSS εμφανίστηκε με τις Nvidia RTX 20-Series GPUs και χρησιμοποιεί διάφορες τεχνικές για να προσφέρει καλύτερης ποιότητας εικόνα. Η τεχνολογία έχει παρουσιαστεί σε διάφορες εκδόσεις κατά την πορεία των ετών και συνολικά προσφέρει τη δυνατότητα για rendering σε υψηλές αναλύσεις με αρκετά μικρό κόστος σε επίπεδο ισχύος. Μένει πλέον να δούμε τι ακριβώς θα πρέπει να περιμένουμε από τη συνεργασία των δύο πλευρών και τι θα μπορεί να προσφέρει σε επίπεδο επιδόσεων η βελτιωμένη έκδοση της κονσόλας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*