Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CES 2020: Η Samsung παρουσιάζει τη σειρά gaming monitors Odyssey

*
Η Samsung Electronics, παρουσίασε τη νέα σειρά κυρτών gaming monitors, Odyssey, στη CES 2020. Η νέα σειρά έχει επαναπροσδιοριστεί εξ ολοκλήρου για gamers και περιλαμβάνει ριζικά νέες κυρτές οθόνες και κορυφαίες λειτουργίες απόδοσης, για μια ολοκαίνουργια εμπειρία gaming.

H σειρά οθονών για gaming, Odyssey, περιλαμβάνει την κορυφαία οθόνη 49’’ G9 καθώς και τη G7 -διαθέσιμη σε 32’’ και 27’’- και πλήρως επανασχεδιασμένη για απίθανο gaming επομένου επιπέδου. Είναι οι πρώτες οθόνες με εξαιρετική κυρτότητα 1000R υψηλής απόδοσης, και εκπληκτική ποιότητα εικόνας QLED.


Οι κορυφαίες επιδόσεις των οθονών έχουν πιστοποιηθεί από τον TÜV Rheinland, κορυφαίο διεθνή οργανισμό πιστοποίησης που έχει απονείμει στη Samsung πιστοποιητικό για την πρώτη κυρτή οθόνη υψηλής απόδοσης 1000R και τη λειτουργία Eye Comfort. Οι gamers μπορούν να απολαύσουν ρεαλιστική δράση, με χρόνο απόκρισης 1ms και 240hz RapidCurve™. Οι νέες οθόνες για gaming της Samsung είναι συμβατές με το NVIDIA G-SYNC®** και το Adaptive Sync στο DP1.4. Και οι δύο οθόνες έχουν επανασχεδιαστεί με εντελώς νέα προσέγγιση, για απαράμιλλη gaming εμπειρία.

Καθώς το gaming γίνεται πιο ανταγωνιστικό από ποτέ, η προσήλωση και η ταχύτητα των gamers είναι απαραίτητα χαρακτηριστικά. Οι εξειδικευμένες τεχνικές καινοτομίες των νέων οθονών ανταποκρίνονται στις ανάγκες των gamers για αυξημένη ταχύτητα και απόκριση, και μειωμένους περισπασμούς, προσφέροντάς τους την καλύτερη εμπειρία gaming από ποτέ.



Η G9 είναι η πρώτη Dual Quad High-Definition (DQHD; 5120x1440 ανάλυση) gaming οθόνη στον κόσμο, που διαθέτει τον ταχύτατο ρυθμό ανανέωσης 240Hz, 1ms χρόνο απόκρισης, 32:9 αναλογία οθόνης, εκπληκτική κυρτότητα 1000R, και μέγιστη φωτεινότητα που φτάνει τα 1000 cd/m2. Η οθόνη διαθέτει τεχνολογία Quantum dot, η οποία σε συνδυασμό με ένα HDR1000 VA panel, παράγει ρεαλιστικά χρώματα, που μοιάζουν με αληθινά. Ο συνδυασμός γρήγορου χρόνου απόκρισης και ρυθμού ανανέωσης, μαζί με την πρωτοποριακή κυρτότητα 1000R, εξαλείφουν τους περισπασμούς και τον χρόνο καθυστέρησης, δημιουργώντας εξαιρετικά ομαλές μεταβάσεις οθόνης, για κρίσιμες στιγμές gaming, όπου ένα δευτερόλεπτο κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε νίκη ή ήττα.

Η οθόνη G9 έχει εντυπωσιακό, νέο σχεδιασμό με λεία λευκή πίσω όψη και φουτουριστικό infinity πυρήνα φωτισμού στο πίσω μέρος, που περιλαμβάνει 52 χρώματα και 5 επιλογές φωτισμού. Ο σχεδιασμός και τα εφέ φωτισμού ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό και ενισχύουν κάθε gaming εξοπλισμό.



Οι gamers θα εκτιμήσουν το γεγονός πως η οθόνη G7 διαθέτει τον ίδιο γρήγορο χρόνο απόκρισης και ρυθμό ανανέωσης, την κυρτότητα και τη συνολική απόδοση της G9, σε μικρότερα μοντέλα 32’’ και 27’’. Η Quad-High Definition (QHD; 2560x1440 ανάλυση) του G7, η 16:9 αναλογία οθόνης και το HDR600 VA panel συμπληρώνονται από μέγιστη φωτεινότητα 600 cd/m2. Επιπρόσθετα, η QLED οθόνη του G7 με τεχνολογία Quantum dot παρέχει ένα εξαιρετικά μεγάλο εύρος αναπαραγωγής χρωμάτων, με υψηλή ακρίβεια, που παραμένουν ευκρινή και ρεαλιστικά ακόμα και σε συνθήκες έντονου φωτισμού.

Η οθόνη G7 έχει επανασχεδιαστεί πλήρως με ένα κομψό, ματ μαύρο εξωτερικό και πυρήνα εναλλαγής φωτισμού στο πίσω μέρος που μπορεί να παραμείνει σταθερό ή να χαμηλώσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των gamers. Ακόμα, η G7 φέρει επιπρόσθετα δυναμικά σχήματα και φωτισμό στα μπροστινά πλαίσια της οθόνης.

Οι οθόνες G9 και G7 της Samsung θα διατεθούν διεθνώς, ξεκινώντας από το δεύτερο τρίμηνο του 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*