Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CES 2022: Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις λόγω COVID-19, εκτός έκθεσης και AMD και MSI

*
Με το χειρότερο δυνατό σενάριο διανύεται η τελική ευθεία πριν την CES 2022, που όλοι φιλοδοξούσαμε να είναι η πρώτη έκθεση τεχνολογίας με επισκέπτες μετά το ξέσπασμα του COVID-19. Μετά τις πολλές εταιρείες που έχουν δηλώσει ότι δεν θα παραβρεθούν με το παραδοσιακό booth, έρχονται ανακοινώσεις από ακόμη δύο σημαντικούς παίκτες της αγοράς της τεχνολογίας, την AMD και την MSI. Ήδη έχει γίνει γνωστό πως απέσυραν την φυσική τους παρουσία οι Lenovo, T-Mobile, Amazon, Meta, Hisense, Waymo, HyperX, General Motors και Google. Τόσο η AMD, όσο και η MSI δήλωσαν πως όλες οι ανακοινώσεις τους θα γίνουν εικονικά μέσω διαδικτυακών παρουσιάσεων που θα ανέβουν στα επίσημα κανάλια που διατηρούν στις διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*