Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Facebook Messenger - Υποστήριξη πληρωμών ανάμεσα σε φίλους

*
Λίγο πιο εύκολες κάνει τις οικονομικές συναλλαγές με τους φίλους σας το Facebook μιας και μπορείτε να στείλετε ή να παραλάβετε λεφτά από αυτούς μέσω του Messenger. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται να βρίσκεστε σε κάποιο group με όλους του συναλλασσόμενους, να ζητήσετε συγκεκριμένο ποσό από όσους θέλετε, είτε να χωρίσετε ένα λογαριασμό σε συγκεκριμένα ίσα μέρη. Το σύστημα για την ώρα είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ για iOS, Android με τη σύνδεση πιστωτικής κάρτας με το λογαριασμό σας να είναι το μόνο σημαντικό βήμα που χρειάζεται για να χρησιμοποιήσετε το σύστημα των πληρωμών. Από εκεί και πέρα όλες οι συναλλαγές χρειάζονται έως και πέντε ημέρες για να καταλήξουν τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό αυτών που πληρώνεται.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Kouman
    • Σε λίγο το facebook θα μας φτιάχνει και καφέ! Λίγο δύσκολο να το εμπιστευτούμε οι χρήστες για τις εγχρήματες συναλλαγές μας, ο χρόνος θα δείξει..

    • Volga
    • ......ότι δηλαδή στο σύστημα που έχει περισσότερες τρύπες από ελβετικό τυρί, θα καταχωρήσει κάποιος την πιστωτική του κάρτα....

      ...μάλιστα... εγώ μόνο με τον τοτό ήξερα... αλλα οκ υπάρχουν και με το Facebook.

*